André verklapt geheim goed huwelijk

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Wendy van Dijk en Erland Galjaard, Romy Monteiro en Django, Nicolette en haar man; heel wat BN’ers verkeren in een huwelijkscrisis. Toch zijn er ook acteurs, presentatoren, schrijvers en andere bekendheden die al jaren gelukkig zijn met hun partner. Een van hen is André van Duin.

Netflix

,,Hoe je een lange relatie spannend houdt? Ik heb geen idee. Daar doen wij niet veel moeite voor”, geeft de komiek toe aan De Telegraaf. ,,We passen goed bij elkaar: we zijn makkelijk en verdraagzaam tegenover elkaar.” André vertelt dat dat het allerbelangrijkste is, want natuurlijk houden ze wel van andere dingen. ,,We hebben heel verschillende interesses – Martin houdt bijvoorbeeld van spannende Netflix-series en verslindt boeken, ik hou van familieamusement en lees nooit – maar toch houden we het met elkaar uit. Als de een iets wil zien, kijkt de ander gewoon mee. Het is geven en nemen, zoals in elk huwelijk.”

Tour de France

In 2006 trouwden André en Martin met elkaar. Ze kenden elkaar al veel langer. Nadat de eerste grote liefde van André, Wim van der Pluym, overleed groeide de interesse voor Martin. ,,Mijn geheime wapen was de Tour de France: ik zou met Ferry de Groot naar Frankrijk gaan om de Tour te verslaan voor Langs de Lijn. Ik heb niets met de Tour, maar wist dat Martin er helemaal gek van is en vroeg hem of hij het leuk zou vinden mee te gaan. Daar, in Frankrijk, is de vonk overgeslagen”, zegt hij tegen de krant.

Tags

ANDRÉ VAN DUINDJANGOERLAND GALJAARDNICOLETTEROMY MONTEIROWENDY VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck