Andrea Bocelli brengt nieuw album uit

Door: DitjesDatjes
30-09-2020

In navolging van zijn paasconcert in de lege Dom van Milaan brengt Andrea Bocelli op 13 november zijn nieuwe album Believe uit. Op de plaat wordt hij onder meer vergezeld door Alison Krauss, die voor haar werk maar liefst 27 Grammy’s in ontvangst mocht nemen.

Daarnaast bevat het nieuwe album van de Italiaanse tenor ook duetten met operazangeres Cecilia Bartoli en een niet eerder uitgebracht nummer van de dit jaar overleden Italiaanse componist Ennio Morricone.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Believe is een verzameling van muziek die Bocelli door de jaren heen heeft ge├»nspireerd en gesteund. “Het concept hierachter is gebaseerd op drie woorden: geloof, hoop en naastenliefde”, laat de 62-jarige zanger weten. “Dit zijn de drie theologische deugden van het christendom, maar – geheel onafhankelijk van welke religieuze overtuiging dan ook – zijn ze ook de drie sleutels om betekenis te geven aan het leven van ieder van ons.”

In april trok het Music for Hope-optreden van de tenor in 24 uur tijd maar liefst 28 miljoen kijkers op YouTube. Het was daarmee een van de grootste muzikale livestreams ooit.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD