André’s 65e verjaardag

Door: DitjesDatjes
30-06-2016

Vandaag zou André Hazes 65 jaar zijn geworden. Voor zoon André Hazes jr. reden zijn vader een brief te schrijven. Hij verwacht samen met vriendin Monique zijn eerste kindje en dat maakt het extra emotioneel. Dit is wat Dré zijn vader zou willen vertellen:
 
 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Hé ouwe,
65 Jaar zou je zijn geworden. Een opa leeftijd. Letterlijk in dit geval. Want ik mag jou een kleinzoon schenken. Wat zou je trots zijn. Net als ik. Elke dag weer. Dat ik jouw naam mag dragen is het allermooiste kado dat jij mij ooit hebt geschonken. En dat mag ik nu doorgeven. Mijn kado aan jou. Kan je nog houden van iemand waarmee je langer zonder leeft dan met? Zeker. Ik mis je steeds meer. Op een dag kom ik boven en dan halen we de verloren tijd wel weer in. Zal wel aan de bar zijn. Maar dan zal die kruk niet leeg zijn naast jou. Geniet lekker daarboven pik!’

 

Andre
Instagram: @andrehazesjr

 

Andre
Instagram: @andrehazesjr

Tekst: Rebecca Freeling

Meer DenD