Angela de Jong: ‘Ali B was dronken tijdens freestyle aan Max’

Ali B dronken met Max Verstappen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na de historische race in Abu Dhabi waar Max Verstappen wereldkampioen werd, deed Ali B een ‘freestyle ode’ aan de F1-coureur. Angela de Jong vond het een ongemakkelijk en tenenkrommend moment, vooral omdat ze denkt dat de rapper stomdronken was. ,,Hij had van de zenuwen de hele race in champagne of wodka-Red Bull liggen marineren.”

Naast vele andere BN’ers, was ook Ali B afgelopen weekend aanwezig in Abu Dhabi. De rapper overspoelde zijn volgers op Instagram met allerlei video’s, die uiteindelijk vooral over hemzelf gingen. En of dat nog niet genoeg was, liep hij Max Verstappen na de race tegen het lijf. Hij besloot zijn kans te pakken en begon te freestylen.

‘Het gênantste dat ik sinds lange tijd gezien heb’

Volgens Angela de Jong was Ali B hartstikke dronken tijdens de freestyle. ,,Door de tv heen was te ruiken dat hij van de zenuwen de hele race in champagne of wodka-Red Bull had liggen marineren”, schrijft ze in het AD.

Angela vond het maar een ongemakkelijk moment. ,,Het is zonder twijfel het gênantste dat ik sinds lange tijd heb gezien. Het niveau van de tekst die Ali B uitkraamt is zo erbarmelijk (jij bent niet alleen vet cool, door jou drink ik acht Red Bull) dat mijn tenen de rest van de week niet meer uit de kramp willen.”

‘Beetje dronken?’

Maar Angela is niet de enige die denkt dat Ali B dronken was tijdens de race. De rapper heeft de ‘freestyle ode’ op Instagram gedeeld en krijgt daarop flink wat reacties over zijn toestand. ,,Beetje dronken?”, vraagt een volger zich af. En een ander: ,,Neem er nog 1 Ali…”

Tags

ABU DHABIALI BANGELA DE JONGDRONKENMAX VERSTAPPENMAX VERSTAPPEN WERELDKAMPIOENWERELDKAMPIOEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie