Angela de Jong geshockt na ‘enorm geslachtsdeel’

Angela de Jong
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een heftige start van de week voor tv-columnist Angela de Jong. De ‘pikante’ naakt fotoshoot in het Perfecte Plaatje joeg haar dinsdagavond de stuipen op het lijf. De boosdoener? Een ‘vrolijk zwaaiende jongeheer’ van ongekend formaat.

‘Goed geschapen’

Ieder jaar heeft ‘Het Perfecte Plaatje’ één aflevering die boven uit springt, de dag van de naakt fotoshoot. Ook dit jaar kregen BN-ers de opdracht om een naakt model zo ‘erotisch’ mogelijk op het plaatje te zetten.

EO-presentator Bert van Leeuwen schrok zich een hoedje. Hij liet weten dat deze opdracht niks voor hem is en koos daarbij maar voor een mannelijk model. Een vrouwelijk model vond hij té ongemakkelijk. ,,Laat mij maar lekker een kerel fotograferen, geen gezeik.” Toch kreeg Bert het schaamrood op de kaken toen hij een groot geschapen model aangewezen kreeg. ,,Een man, een behoorlijke man.. Ja, die was goed geschapen. Dat was niet te missen, dat zag iedereen en ik ook.”

Het lukte Bert een redelijk beschaafde foto te maken. ,,Het is een verantwoorde plaat en dat is ook een belangrijke doelstelling van vandaag, waar ook de EO-leden blij mee kunnen zijn.”

‘Kinderarm’

Angela de Jong heeft het tafereel met een geschrokken blik gadegeslagen. In haar wekelijkse column spreekt zij van ‘veranderde tijden’.

,,Tijden veranderen. Waar Arie Boomsma tien jaar geleden nog geschorst werd door de EO omdat hij zwoel poseerde in de L’Homo, stond Bert van Leeuwen dinsdagavond zijn lens scherp te stellen op een piemel van het formaat kinderarm.”

De AD-journaliste spreekt verbijsterd van ‘een jonge zwarte man die een hardnekkig vooroordeel bevestigde’.

,,Het naaktmodel kwam zelfverzekerd aanlopen, zijn jongeheer vrolijk zwaaiend voor zich uit. Als bonus hadden de makers er het opzwepende Hallelujah van Händel onder gemonteerd. Perfecte keuze, want wij kijkers moesten natuurlijk niet vergeten dat de kandidaat die dit tafereel blozend gadesloeg Mr. EO is. En dat al een jaartje of veertig.”

LEES OOK:

Eva Jinek noemt Angela de Jong ‘Zuur’

Tags

ANGELA DE JONGBERT VAN LEEUWENEOFOTOHET PERFECTE PLAATJENAAKTFOTO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck