Angela de Jong haalt KEIHARD uit naar Gordon

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Zanger en presentator Gordon Heuckeroth begon afgelopen week aan zijn comeback. Op steun van AD-columniste Angela de Jong hoeft hij niet te rekenen. Angela deelt in haar column een ongelofelijke sneer uit

‘Onstuitbaar’

Donderdag zong Gordon in Op1 zijn nieuwe nummer ‘de Heling’. Het tv-optreden had van Angela niet gehoeven. ,,Hij was onstuitbaar in zijn pogingen om elk gesprek aan tafel zo te draaien dat het uiteindelijk over zijn problemen ging”, schrijft de columniste in het AD. Gordon heeft afgelopen jaren te kampen gehad met een cocaïne-/ en alcoholverslaving. Ook kreeg hij te maken met een overval bij hem thuis.

LEES OOK: Gordon is helemaal terug, na een paar afslagen, met De Heling

De stembanden van Gordon

Gordon gaf in de uitzending aan de Toppers erg te missen. Maar om weer mee te kunnen doen moet hij volgens Angela wel aan zijn stembanden werken. ,,De stembanden van Gordon zijn na vijf jaar een tikkeltje uit vorm, bewees hij toen hij zijn nieuwe single ten gehore bracht bij Op1. Al past kneitervals zingen tijdens je grote comeback dan wel weer moeiteloos bij al het drama in zijn leven.” 

‘Angela heeft geen talent’

Gordon en Angela blijken al langer geen fans te zijn van elkaar. Begin 2019 gaf Gordon aan dat Angela geen talent zou hebben. Daarnaast zou de zanger niet langs zijn gekomen bij ‘De Wereld Draait Door’ om Angela te ontlopen. 

Tags

ADANGELAANGELA DE JONGGORDONGORDON HEUCKEROTHHEUCKEROTH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck