Angela de Jong haalt uit naar ‘Op1-stagiaire’ Talitha Muusse

Talitha Muusse
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De nieuwe Op1-presentatrice Talitha Muusse is nog maar net begonnen, maar krijgt al ladingen kritiek over zich heen van tafelgasten en kijkers thuis. Nu krijgt de kersverse presentatrice voor de tweede keer een flinke klap te verduren van AD-columniste Angela de Jong…

Vorige week zondag debuteerde Talitha als nieuwe presentatrice van talkshow Op1, naast Sven Kockelmann. Een heel warm welkom werd het niet. Kijkers thuis ergerden zich mateloos aan de presentatrice die ‘uit het niets leek te verschijnen’. Critici vragen zich af waarom een totaal onbekend gezicht zomaar plaats kan nemen aan ‘de grote tafel’, terwijl anderen hiervoor jaren in het vak hebben gezeten.

Rellen

Het halve land stond zondag in de fik vanwege de coronarellen in meerdere steden in Nederland. AD-columniste Angela de Jong verwachte dan ook een speciale Op1-uitzending met twee gerenommeerde presentators, maar niets was minder waar.

,,Maar ook hier was het nieuws niet dusdanig ernstig bevonden dat Jeroen Pauw was gebeld om stagiaire Talitha Muusse te vervangen”, sneerde de Jong in haar column. Hiermee zet ze de nieuwbakken Muusse in één klap buitenspel.

Het is niet de eerste keer dat de Jong haar pijlen op Muusse richt. Vorige week liet de Jong haar irritatie aan de jonge vrouw wederom blijken.

,,Het straalt iets typisch Nederlands uit: wat nou, talkshowhost een vak? Laat Jeroen, Eva en Matthijs zich niks verbeelden, iedereen kan het.”

LEES OOK:

Nieuwe Op1-host Talitha Muusse werkt op zenuwen kijkers én gasten

Tags

ANGELA DE JONGOP1PRESENTATRICESVEN KOCKELMANNTALITHA MUUSSE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie