Anne Lok zeven maanden zwanger van Alexander Pechtold

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Eindelijk was de commotie rondom de affaire van Alexander Pechtold met  Anne Lok gaan liggen. Hij trad af als voorzitter van D66, en zij kwam nadat ze haar verhaal had gedaan in RTL Late Night niet meer in de media. Maar nu is er een bizarre wending!

Januari

Anne Lok zou namelijk nog steeds zwanger zijn van Alexander! Zij werd in april door Alexander gedwongen om abortus te plegen, maar deze was blijkbaar niet succesvol. Ze is momenteel zeven maanden zwanger en in januari uitgerekend. De Meppelse heeft dit nieuws zelf bevestigd aan Story, nadat een bron deze informatie aan het weekblad vertelde. Alexander zou ook op de hoogte zijn gesteld van de zwangerschap van Anne. Hij wil niet reageren.

Onlangs kwam de hele affaire tussen Alexander Pechtold en Anne Lok, die destijds gemeenteraadslid van D66 in Meppel was, uit. De twee ontmoetten elkaar in 2014 tijdens een partijweekend. De vonk sloeg over, en ondanks dat ze allebei een partner hadden stortten ze zich volop in hun verliefdheid. Anne verliet haar man, met wie ze al drie kinderen had. In 2016 bleek de Meppelse zwanger te zijn van een tweeling, maar of de kindjes van haar ex-man zijn of van Pechtold is niet duidelijk.

Kraambezoek

De geboorte van de tweeling zorgde voor de eerste scheurtjes in de relatie van Alexander met Anne. Hij wilde dat ze een abortus liet plegen, maar zij weigerde. De politicus kwam na de geboorte van de twee meisjes op kraambezoek, en later ging hij met Anne zelfs nog op vakantie. De relatie liep stuk toen Anne nog een keer zwanger bleek te zijn. Dit keer was er geen twijfel over mogelijk; Alexander was de vader. Hij wilde wederom dat zij abortus liet plegen, en dit keer gaf ze gehoor aan zijn wens in de hoop de relatie tussen hen te redden. Tot haar grote verdriet liet Alexander een dag na de abortus weten toch geen toekomst samen te zien met Anne.

Nu blijkt de abortus niet succesvol te zijn geweest, en is Anne in januari 2019 uitgerekend. Anne laat aan Story weten dat ze hoopt haar zwangerschap in alle rust te kunnen voldragen. Het wordt het zesde kind voor Anne.

Tags

ABORTUSALEXANDER PECHTOLDANNE LOKD66KINDPRIVESTORYTWEELINGUITGEREKENDZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck