‘Anouk harkt miljoenen binnen’

Door: DitjesDatjes
06-12-2018

Anouk blijkt van de huidige The Voice-coaches financieel het meest op rozen te zitten. Met miljoenen op de bank hoeft ze dit jaar zeker niet te besparen op de kerstcadeaus voor haar zes kinderen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dat de populaire talentenjacht de coaches geen windeieren legt is algemeen bekend, maar blijkbaar heeft de rockzangeres ook daarnaast het nodige verdiend om een sterrenleven te kunnen bekostigen. Weekblad Party dook erin en stelt dat het vermogen van Anouk inmiddels is opgelopen tot zo’n 6,5 miljoen euro! Collega-coach Ali B. zit haar overigens op de hielen. Zijn vermogen wordt geschat op zo’n slordige 5,5 miljoen euro. Met zijn managementbedrijf doet de rapper en presentator goede zaken. Zo heeft hij bijvoorbeeld de succesvolle Ronnie Flex, Najib Amhali en Famke Louise in zijn sterrenstal.

Waylon en Lil’ Kleine doen het met minder

De twee andere coaches Waylon en Lil’ Kleine krijgen ongetwijfeld ook riante salarissen van hun werkgever RTL maar zijn vooralsnog ‘slechts’ goed voor respectievelijk 1,2 en 1,1 miljoen euro. Het lijkt echter slechts een kwestie van tijd voordat meer miljoenen binnen gaan komen want hun carrière zit momenteel flink in de lift.

Geld mag rollen

Het is algemeen bekend dat Anouk stevig onderhandeld heeft voordat ze als jurylid op de befaamde draaiende stoel plaatsnam. Ze schijnt daar niet minder dan vijf ton per seizoen mee binnen te harken. Daar komt het geld dat ze met haar optredens verdiend nog bovenop. Maar wat doet de eigenaresse van vier bv’s en een riant pand in Amsterdam met al die The Voice-tonnen? Ze laat het geld goed rollen. Vermoedelijk had haar vermogen veel groter kunnen zijn als ze wat meer zou sparen. Eerder vertelde ze aan het Belgische dagblad ‘De Morgen’ dat ze niet echt bezig is met een appeltje voor de dorst: „Ik ben niet verstandig geweest met mijn geld. Ik lééf. Alles wat binnenkomt, maak ik op.”

 

 

Meer DenD