Anouk wist van Jeroen Rietbergen: ‘Ging altijd vreemd’

Anouk wist het al die tijd van vieze Jeroen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jeroen Rietbergen had volgens Anouk al járen een slechte reputatie. Zo wist de zangeres al dat hij vreemdging voordat ze hem überhaupt kende. ,,Ik hoorde dat hij een flirt was en altijd vreemdging.”

Wist Linda van de geruchten die al jaren over Jeroen Rietbergen rondgingen, of wisten alleen mensen om haar heen dat? Anouk onthult in elk geval dat ze jaren geleden al geruchten over Jeroen hoorde.

Anouk wist van Jeroen

,,Het enige wat ik – jaren geleden, toen ik Jeroen nog helemaal niet kende – weleens had gehoord, was dat hij een flirt was en altijd vreemdging”, vertelt Anouk in gesprek met &C. Wel zegt ze dat ze de geruchten niet meteen geloofde. ,,Ik hoor zoveel dingen. Mensen horen ook dingen over mij die helemaal niet waar zijn, dus ik neem niet klakkeloos alles aan wat ik via via hoor.”

Ali B

Haar band met Jeroen was niet zo hecht als met Ali B. Anouk hing dan ook direct met de rapper aan de telefoon toen de beschuldigingen naar buiten kwamen. ,,Ja, hij zei dat het met wederzijdse toestemming was. Ik was er niet bij, dus ik weet écht niet wat er is gebeurd. Maar kijk, in mijn hoofd zou het nooit opkomen om ’s nachts bij een kandidaat langs te gaan of uit te nodigen in de studio.”

Contact

Heeft Anouk nog contact met Ali B? ,,Soms krijg ik nog een appje. Daar reageer ik gewoon rustig op, omdat ik simpelweg niet weet wat er is gebeurd. Het is niet dat ik de ander daarmee in twijfel trek, maar ik wil ook niet voortijdig mijn conclusies trekken”, legt ze uit. ,,Ik hoop vooral dat die zaak een beetje voortmaakt. Voor beide partijen, want het duurt nu wel erg lang. En ik moet eerlijk zeggen: ik ben wel heel nieuwsgierig.”

Tags

ANOUKJEROEN RIETBERGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck