Arie Ribbens dankt gezondheid aan ‘wonder’

Door: DitjesenDatjes
17-08-2018

Arie Ribbens kan zijn geluk niet op: hij is weer pijnvrij! Sinds lange tijd hoeft hij geen morfine meer te gebruiken om fijn te kunnen leven, en dat terwijl hij een jaar geleden kreeg te horen dat hij uitbehandeld is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ongelooflijk

,,Ik ben het levende bewijs dat wonderen bestaan”, zegt de zanger waarbij drie keer longkanker is gevonden tegen weekblad Story. ,,Mijn longinhoud is niet meer wat het geweest is, maar ik leef en heb geen pijn meer.” De zanger noemt het ‘ongelooflijk’, en legt uit dat hij vorig jaar zijn begrafenis al aan het regelen was. Hij had nooit gedacht een jaar later nog te leven. Artsen dachten op een gegeven moment zelfs dat Arie binnen 24 uur zou overlijden, omdat hij er zo slecht aan toe was.

Toen Arie wonder boven wonder weer aansterkte was de ellende niet voorbij. Om zijn gezondheid te vieren ging hij samen met zijn vrouw Cea naar Spanje, waar de zanger viel en zijn heup brak. De operatie die hij moest ondergaan was door zijn slechte longen levensgevaarlijk. Uiteindelijk heeft hij een nieuwe heup gekregen, en inmiddels gaat het dus een stuk beter. ,,Ik loop weer bijna als een kiviet. Morfine gebruik ik niet meer en ik heb geen pijn. Ze zeggen weleens dat wonderen niet bestaan, maar ik geloof er nu wel in!”

Meer DenD