Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Het GEHEIM van single Prinses Margarita’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Prinses Margarita, dochter van Prinses Irene en peetdochter van Prinses Beatrix, lijkt jonger, levendiger en stijlvoller dan ooit, ondanks haar (tweede) scheiding eerder dit jaar. Hoe dan?!

Met een flinke dosis genegenheid deelden Prinses Margarita de Bourbon de Parme en Tjalling ten Cate begin dit jaar mee dat ze ‘gezamenlijk en in vriendschap’ uit elkaar gingen. ,,Na een prachtige tijd van ruim zestien jaar samen, waarin wij lief en leed hebben gedeeld, zal ieder van ons nu een eigen weg gaan. Tegelijkertijd zullen wij altijd samen een pad blijven bewandelen als vrienden en liefdevolle ouders van onze twee prachtige dochters”, schreven ze.

Juice
Een alom bekende aankondiging, of het nu gaat om een vriendelijke break-up of een relatie waarbij borden door de kamer vliegen en de juice explodeert. Voeg daarbij het tumultueuze scheidingsdrama van Margarita en haar eerste echtgenoot, Edwin de Roy van Zuydewijn, een wirwar van roddels, rechtszaken en paparazzi die nog steeds ergens in ons collectieve geheugen zit. 

Glitterjurk
Maar hoe anders is het nu! Margarita lacht, straalt, en ze ziet er beter uit dan ooit! Het bewijs? Nou, dat was overduidelijk tijdens de boekpresentatie van showdanseres Annette Wijdom (‘Go For The Show‘) in Huis ter Duin. Margarita verscheen in een glitterjurk, met blote benen en stijlvolle crèmekleurige hoge laarzen, en ze imponeerde met haar charme en toegankelijkheid.

Selfie
Hoewel het protocol vooraf bepaalde dat er geen vragen aan H.K.M. gesteld mochten worden, bleek Margarita niet de beroerdste – zelfs een selfie kon ervan af. Zittend op de brede vensterbank van het hotel, met prachtig uitzicht over de tuin en de zee, deelde ze met DenD de truc achter haar flair en levenslust.

Vrolijk
,,Het geheim is dat ik oprecht blij ben met hoe mijn leven er nu uitziet”, stelt Margarita. ,,Mijn ex-man en ik doen het heel goed als ouders, de meisjes zijn oké en helemaal vrolijk, alles gaat gewoon goed. Als je elkaar iets gúnt, in welke vorm dan ook, komt het altijd goed.” Dan, met een knipoog: ,,Maar je moet het wel zelf doen, hè? Ik kan niet anders dan van het leven blijven houden!”

Prinses Margarita neemt het eerste exemplaar van het boek ‘Go For The Show’ in ontvangst van haar dierbare vriendin Annette Wijdom (rechts).

Prinses Margarita: glitter en glamour in Huis ter Duin.

Tags

PRINSES BEATRIXPRINSES MARGARITATJALLING TEN CATE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck