Aziz Ansari reageert op aantijging wangedrag

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

NEW YORK – Comedian Aziz Ansari was “verbaasd en bezorgd” toen een fotografe waarmee hij op date ging hem van seksueel wangedrag beschuldigde. “Ik ben bij mezelf te rade gegaan en heb haar na wat tijd voor bezinning privé een reactie gegeven”, zo liet hij zondag weten.

De vrouw in kwestie deed dit weekend haar verhaal bij het online magazine Babe. Ze vertelt daarin dat ze Aziz ontmoette bij de Emmy’s, en de twee na een tijdje heen en weer te hebben ge-sms’t op een date gingen in New York. Na een kort etentje vertrokken ze naar het huis van de comedian, waarbij zij zich door het pushende gedrag van Aziz gedwongen voelde tot seksuele handelingen. Zij liet hem dat de volgende dag weten, waarop hij zijn excuses aanbood.

De Master Of None-ster zegt dat hij tijdens de bewuste avond het idee had dat de seks “absoluut met wederzijdse instemming” plaatsvond. Ook liet hij weten MeToo en andere initiatieven nog altijd een warm hart toe te dragen: “Ik blijf de beweging die nu opkomt in onze cultuur steunen”, aldus de acteur. “Die is hard nodig en komt eigenlijk al te laat.”

 

BuzzE

 

 

Tags

AZIZ ANSARIREACTIEWANGEDRAG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck