Bakken kritiek voor foto Olcay Gulsen

Olcay
Door: Tanja Brouwer
18-06-2020

Olcay Gulsen is terug in de mode. Hoewel ze met grote schulden achterbleef nadat haar kledingbedrijf Supertrash failliet ging, waagt Olcay zich nu opnieuw aan het ontwerpen en verkopen van mode. Maar of de nieuwe lijn en de foto’s er van bij veel vrouwen in de smaak valt, is de vraag.

Coronaproof

Op haar Instagram besteedt Olcay veel aandacht aan haar nieuwe product: een body. Vrouwen met verschillende lichaamstypen en huidskleuren poseren. Olcay is erg trots op haar nieuwe kledingstuk en benadrukt dat de fotoshoot, waarbij de vrouwen nogal dicht tegen elkaar aan moesten staan, helemaal coronaproof is gegaan. ,,Want ff temperatuur gecheckt. Onze modellen zien er dus niet alleen prachtig uit maar zijn ook in goede gezondheid”, schrijft ze bij een foto op Instagram. Maar deze verklaring gaat er bij veel volgers niet in.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Geen fan

Op de meest recente foto die Olcay postte komen veel negatieve reacties. Op de foto staan zeven vrouwen en opvallend is dat de foto niet is bewerkt. In plaats van dat veel volgers de eerlijkheid kunnen waarderen en zich kunnen identificeren met de modellen, hadden veel mensen toch graag een filtertje over de foto heen gezien.


,,Ik weet niet waar ik moet kijken. De foto is niet mooi”, ,,Sorry, maar deze foto ziet er een beetje raar uit”, en ,,Het hele plaatje klopt niet”, schrijven zij. Olcay benadrukt dat het gewoon een foto van achter de schermen is, dus niet een officiële foto.

Daarnaast schrijven er nog een aantal volgers dat het product van Olcay en de foto’s wel erg veel op de lijn corrigerende body’s en ondergoed lijkt van Kim Kardashian….

Meer DenD