Band van Johnny Depp kondigt Europese tournee aan

Door: DitjesDatjes
22-06-2022

Johnny Depp en zijn band Hollywood Vampires gaan volgend jaar op tournee door Europa. De groep heeft woensdag zes shows aangekondigd in Duitsland en Luxemburg.

De Hollywood Vampires, waar ook rocksterren Joe Perry, Alice Cooper en Tommy Henriksen in zitten, beginnen hun Europese reeks op 20 juni 2023 in Oberhausen. De laatste show die voor nu is aangekondigd staat op 30 juni 2023 gepland in Mainz.

Depp trad de afgelopen weken ook al meerdere keren in Europa op met Jeff Beck. De acteur brengt binnenkort ook een album uit met de Britse gitarist.

Depp gaf de concerten de voorkeur boven de uitspraak in de smaadzaak die hij in de VS had aangespannen tegen zijn ex-vrouw Amber Heard. De acteur kreeg begin deze maand gelijk in die zaak en krijgt een schadevergoeding van de actrice. De zaak draaide om een opiniestuk dat Heard had geschreven over haar ervaringen met huiselijk geweld. Hoewel zij daarin niet de naam van haar ex noemde, vond Depp dat het duidelijk is dat hij werd bedoeld en dat zijn carrière en reputatie daaronder hebben geleden.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD