‘Band William en Harry verslechterd door scheiding Charles en Diana’

Ruzie William en Harry
Door: DitjesenDatjes
22-06-2020

Prins William en zijn jongere broer Harry waren als kind onafscheidelijk. Maar de afgelopen 18 maanden zijn ze uit elkaar gegroeid. Een nieuw boek, geschreven door Robert Lacey, maakt duidelijk wat er tussen de twee prinsen is voorgevallen. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Slechte huwelijk’

,,Deze broers, ooit onafscheidelijk en nu gescheiden door veel meer dan alleen afstand, laten nu pas de tegenstrijdigheden zien die zijn ontstaan in hun jeugd en zelfs daarvoor: tijdens het slechte huwelijk van hun ouders”, aldus Lacey in een persbericht. ,,We hebben conflicten gezien tussen de troonopvolger en de ‘reserve’ in iedere generatie van de koninklijke familie, maar geen een zo duidelijk als deze.”

Meghan Markle


Men ging er lang vanuit dat de ‘trigger’ van de verslechterende band tussen de broers de relatie van Harry met Meghan Markle was. William zou naar verluidt hebben geadviseerd het minder snel aan te pakken, maar Harry wilde niet luisteren. Harry trouwde met Meghan met Harry en sindsdien zijn ze helemaal hun eigen gang gegaan. Ze verhuisden naar de VS en wekken de indruk dat ze weinig waarde hechten aan de eeuwenoude tradities van de Britse koninklijke familie. Zo gaat het gerucht dat Meghan weer zwanger is, maar dat broer William, prins Charles en koningin Elizabeth de bevestiging ervan via de media moeten vernemen….

Meer DenD