‘Barbie is seksverslaafd en strontjaloers’

Samantha de Jong
Door: DitjesenDatjes
31-10-2019

Het lijkt Barbie niet te lukken een lange duurzame relatie met iemand op te bouwen. Haar huwelijk is mislukt, ze heeft de afgelopen jaren heel wat mannen versleten en ook haar vriendinnen wisselen regelmatig. Het leek er even op dat de vriendschap tussen Barbie en Kimberley Bottelier erg sterk was, maar ook die heeft Barbie verpest.

Seksverslaafd

,,Het is echt over een uit met die sloerie”, vertelt Kimberley aan weekblad Weekend. De vrouw is woest op haar voormalige beste vriendin. ,,Ik dacht dat ik gek werd toen ik er lucht van kreeg dat ze mijn vriend heeft proberen te versieren.” Kimberley vertelt dat ze wel wist dat Barbie er wel pap van lust, maar dat ze nooit had verwacht dat Barbie haar man wilde verleiden. ,,En dat op het moment dat Tonny en ik ons eerste kindje verwachten. Dan spoort je toch niet. Ik heb het al zo zwaar doordat mijn hormonen alle kanten opschieten en ik daardoor erg gevoelig ben.” Barbie heeft echte problemen, beweert Kimberley. ,,Die vrouw is behalve seksverslaafd ook nog strontjaloers op mensen die wél van ’t huisje-boompje-beestje-principe zijn.”

Presteren

Ooit weer vriendinnen worden zit er niet in, zegt Kimberley tegen het weekblad. Barbie heeft het voorgoed verpest. ,,Wat mij betreft is het echt over uit en uit met haar. Ik denk dat ze dat zelf ook wel weet.” De illusie dat Barbie verliefd is op haar man heeft Kimberley niet. ,,Sam maakt het niet uit. Die zou het nog doen met een man zonder armen of benen, zolang hij in bed maar kan presteren.”

Meer DenD