Barbie ondergaat make-over

Door: DitjesenDatjes
04-06-2019

Samantha de Jong heeft een make-over gehad! De voormalig realityster stond bekend om haar blonde lokken, maar die waren gisteren opeens verdwenen! Opeens heeft Barbie zulke bruine lokken dat het bijna zwart lijkt!

Pruik

Helaas heeft ze ingesteld dat er niet gereageerd kan worden op de foto dus weten we niet wat haar vrienden en fans ervan vinden. We heeft ze ruim 1200 likes gekregen.

Een paar uur later plaatste ze echter een foto waarop ze tien is dat ze weer ‘gewoon’ blond is. En dus lijkt het erop dat ze een pruik ophad! Mensen reageren dan ook massaal. ,,Was een pruik mensen. Dat zag ik sowieso als eerst”, schrijft iemand bij de foto waarop ze blond haar heeft. ,,Dat was toch te zien dat het nep was”, schrijft een ander.

Nieuw begin

Een paar maanden geleden verfde ze wel haar haar echt bruin. Toen kwam ze uit de afkickkliniek in Schotland en wilde ze hier in Nederland opnieuw beginnen. Voor haar betekende dat ook dat ze haar blonde lokken vaarwel zei en een brunette werd. Dat is echter niet lang zo gebleven, want toen ze een relatie kreeg met haar huidige vriend Maron werd ze weer blond en begon ze zichzelf weer ‘Barbie’ te nomen.

https://www.instagram.com/p/ByQaO_wI97I/

 

 

Meer DenD