Barbie uit depressie door nieuwe vriend

Samantha de Jong
Door: DitjesenDatjes
11-12-2019

Precies één jaar geleden werd Samantha de Jong ontslagen uit de Schotse afkickkliniek waar ze enkele maanden verbleef na een zelfmoordpoging. De maanden daarna waren niet makkelijk voor de voormalig realityster, maar toch sluit ze het jaar 2019 mooi af. Ze is namelijk stapelgek op haar nieuwe liefde.

Klik

,,Onze liefde is nog pril, maar Sonny laat me weer lachen. Hij is echt mijn type. Samen gaan we de komende feestdagen vieren”, vertelt Samantha aan weekblad Story. ,,Ik ben heel erg gelukkig.”
Onlangs deelde de blondine voor het eerst foto’s van Sonny, die nogal opvalt door zijn enorme spieren en natuurlijk de tatoeage op zijn hoofd. Toch herkende Barbie de spierbundel niet direct toen ze hem in de sportschool zag. ,,En ineens zag ik een jongen die ook aan het sporten was, waarvan ik dacht: dat is een lekker hapje. Toen ik hem benaderde, zag ik dat hij Sonny was, een jongen die ik van vroeger ken. We hadden elkaar uit het oog verloren. Soms gebeurt dat, maar we hadden direct weer leuke gesprekken. Er was weer een klik.”

Depressie

Voor Barbie is Sonny erg belangrijk, want volgens haar heeft hij ervoor gezorgd dat ze zich weer wat gelukkiger voelt. ,,Sonny heeft me uit die depressie gehaald. Hij leert me hoe ik weer van het leven kan genieten. En we lachen ontzettend veel samen. Dat is al meer dan ik had kunnen wensen.” Dat lachen verging Barbie het afgelopen jaar regelmatig. Ze leek gelukkig te zijn met Maron Hill, maar na een heftige periode met onder andere een miskraam gingen ze uit elkaar. Ook is het Barbie nog niet gelukt de voogdij over haar twee kinderen terug te krijgen en overleed haar voormalig schoonvader en opa van haar twee kinderen.

Meer DenD