Barney breekt met vrouw én stiefzoon

Door: Tanja Brouwer
09-08-2019

Met zijn vrouw Sylvia, met wie hij 35 jaar samen was en 25 jaar getrouwd, heeft hij gebroken. En ook met zijn stiefzoon heeft Raymond van Barneveld geen contact meer. Veel ouders zullen veel verdriet hebben als ze hun kind niet meer zien, maar Barney niet.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Scheve schaats

De 29-jarige Michael is de zoon van Silvia, maar Van Barneveld heeft de jongen van kleins af aan opgevoed. Toen Mike drie jaar oud was kregen Silvia en Raymond dochter Daisy en een jaar later Patty. Jaren vormden ze een gelukkig gezin, maar de spanningen tussen Van Barneveld en zijn stiefzoon werden steeds duidelijker. Wat er allemaal in het echtelijke huis heeft afgespeeld is niet bekend, maar Michael heeft wel laten weten aan Story dat hij absoluut geen fan is van zijn stiefvader. Barneveld zou regelmatig een scheve schaats hebben gereden en dus vreemd zijn gegaan terwijl hij getrouwd was met de moeder van Michael.

Drugs


Maar vrij van zonden is Michael zelf ook zeker niet. De man heeft namelijk zelf ook in de gevangenis gezeten en Raymond heeft het over drugsgebruik. ,,Ook hem heb ik jarenlang de hand boven het hoofd gehouden”, zegt Van barneveld in Privé. ,,Maar op een gegeven moment kun je niet meer. Daar heeft mijn dartcarrière wel degelijk onder geleden. Dat lijkt me duidelijk.” De darter is zo boos dat hij er niet aan moet denken zijn stiefzoon nog eens te zien. ,,Ik heb met Mike gebroken. Die wil ik nooit meer zien.”

 

Meer DenD