Bart Willemsen over relatie met Sylvie: ,,Ik voel me goed”

Door: Tanja Brouwer
29-11-2018

Bart Willemsen, de nieuwe vlam van Sylvie Meis, werd onlangs samen met de diva in Amsterdam én in Hamburg gespot. Zelf heeft hij tot gisteren nog niets willen loslaten over zijn relatie met Sylvie. Shownieuws belde hem op, en probeerde hem aan het praten te krijgen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Zwijgen

,,Ik voel me goed. Laten we het daar op houden”, is het enige wat Bart zegt over zijn relatie. Op de andere vragen wil hij geen commentaar geven. Ook Sylvie Meis hield het kort toen de Duitse krant BILD haar een vraag stelde over haar nieuwe vlam: ,,Ja, ik ben aan het daten”, was alles wat ze zei.

Het is niet bijzonder dat Bart maar weinig zegt over hoe het is om zo’n beroemdheid als Sylvie te daten. Haar vorige vriend die net zoals Bart een ‘gewone’ man was, Sander Klieverik, zei ook geen woord over Sylvie toen ze een relatie hadden. Naar verluidt zou de diva haar schoonouders destijds zelfs verboden hebben om over haar tegen de media te praten.

Relaties

Bart, die filmproducer is, heeft Sylvie ontmoet op de set van de film Misfit. Daar had de diva een rol in. Hopelijk heeft Sylvie nu eindelijk ‘de ware’ gevonden, want de laatste jaren was haar liefdesleven onrustig. Ze is gescheiden van Rafaël van der Vaart, de verloving tussen haar en Charbal Aouad is verbroken, en daarnaast heeft ze nog een aantal relaties gehad. De diva hoopt dat ze ooit voor de tweede keer moeder wordt. Komt haar droom samen met Bart uit?

Meer DenD