B&B Vol Liefde-Hans zet B&B te koop: ‘Niet genoeg geld’

Hans heeft te weinig geld voor de BenB
Door: Charlotte Wijnen
04-08-2022

Oplettende B&B Vol Liefde-kijkers wisten niet wat ze zagen toen ze de Italiaanse B&B van Hans te koop zagen staan. Het zorgt voor een hoop vragen: waarom staat het stulpje te koop? En nog belangrijker: waarom doet Hans mee aan het programma?

Er worden steeds meer vraagtekens bij B&B Vol Liefde gezet. Zo zouden deelnemers zich niet zélf inschrijven en zouden een aantal B&B-eigenaren alleen meedoen om hun B&B te promoten.

Waarom doet Hans mee?

De kijkers volgen onder meer Hans, die samen met zijn ex Libera een B&B runt. En daar is niet elke logee even blij mee. Ook deed Hans al een aantal opvallende uitspraken: eerst moet hij zorgen dat Libera uit beeld is voordat hij kan beginnen aan een nieuwe relatie.

Maar er is méér. Er is op social media een advertentie opgedoken van een Italiaanse site waar zijn B&B te koop staat. Kijkers reageerden enorm verbaasd. In gesprek met RTL Boulevard bevestigt Hans het verhaal. Maar wáárom doet hij dan mee aan het programma?

‘Ik heb het geld niet’

,,We zijn al zeven jaar gescheiden, dus de B&B staat in de stille verkoop”, vertelt Hans. ,,Zoals je ziet wonen Libera en ik nog altijd samen. Ik heb het geld niet om haar uit te kopen.”

Hij legt uit dat het stulpje onverkoopbaar blijkt. Een andere optie dan doorgaan met de B&B zag hij dan ook niet. ,,Helaas komen we er niet van af. Het staat er al twee jaar op, denk ik”, aldus Hans.

Meer DenD