Beau haalt uit naar Yvon Jaspers: ‘Ranzig’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Beau van Erven Dorens heeft gisteren in zijn talkshow keihard uitgehaald naar Yvon Jaspers. Ook schoof hij totaal niet onder stoelen of banken dat hij een enorme hekel heeft aan Boer zoekt Vrouw. ,,Het is gewoon ranzig.”

Hoewel Boer zoekt Vrouw na jaren nog steeds één van de populairste programma’s is, blijkt niet iedereen fan te zijn. Zo deelde Beau gisteren zijn ongezouten mening toen het programma ter sprake kwam in zijn talkshow. ,,Het is een datingprogramma. Yvon Jaspers is gewoon een pooier”, sneerde hij. ,,Ze is gewoon de hele dag bezig om boeren te koppelen aan leuke vrouwen. Dat is toch gewoon zo?”

‘Ik vind dat best wel ranzig’

Marc-Marie Huijbregts, die ook aan tafel zat bij Beau, schrok van de heftige uitspraken. ,,Zij is een matchmaker! Dat is geen pooier. Je moet je voorstellen dat je op een boerderij zit waar nooit iemand langskomt en dan komt Yvon en dan vind je de liefde van je leven.”

Maar Beau blijft bij zijn standpunt en vindt Boer zoekt Vrouw maar een ranzig programma. ,,Er zit dus best wel een moeizaam figuur tussen de koeien en dan komen er drie vrouwen en die worden dus door de pimp, Yvon, gewoon voor die man neergegooid, van: iemand moet met hem het leven verder gaan delen. Ik vind dat best wel ranzig.”

Onder vuur

Yvon lag onlangs ook al onder vuur. Hoewel de Boer zoekt Vrouw-presentatrice na zeventien jaar nog altijd geliefd is bij de kijkers thuis, zou ze zich in werkelijkheid anders gedragen tegen de boeren dan we zien op televisie.

Zo meldde een insider aan showbizzkanaal Juicechannel dat haar vader mee heeft gedaan aan het programma en Yvon zich toen anders gedroeg. ,,Zij gaf aan dat Yvon totaal niet geïnteresseerd is in de kandidaten en zichzelf helemaal niet aardig opstelt!”, meldde het kanaal in Instagram Stories.

Tags

BEAUBEAU VAN ERVEN DORENSMARC-MARIE HUIJBREGTSYVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck