Bert Kranenbarg komt met marathonuitzending Troostradio

Door: DitjesDatjes
25-03-2020

Naar aanleiding van de Troost TV die Paul Haenen bedacht voor De Wereld Draait Door maakt Radio 5-dj Bert Kranenbarg sinds dinsdag Troostradio. Hij blijft dat doen zolang Nederland in coronacrisistijd verkeert. Vrijdag is de grote klapper, want dan zendt hij in de nacht naar zaterdag zeven uur lang achtereen uit.

Tekst gaat verder onder advertentie

Kranenbarg doet het niet alleen, maar krijgt gezelschap van mederadiomaker Henkjan Smits, die erg enthousiast reageerde op het idee. “Het wordt een nacht vol warmte en gevoel, muziek is nu belangrijker dan ooit, heel fijn om onze luisteraars een nacht lang figuurlijk te omarmen”, aldus Smits.

Ook Jan Rietman (Wekker Wakker!) presenteert een uurtje mee. Hij staat daar zelfs iets eerder voor op. “Voor dit prachtige initiatief kom ik graag vroeger mijn bed uit, dit wordt een warme nacht, zelfs als het vriest. Troostradio is een nacht om voor wakker te blijven.”

Luisteraars kunnen inbellen, reacties achterlaten in de NPO Radio 5 App en in de Troostradio-afspeellijst nummers zetten die dan in de nacht van vrijdag op zaterdag gedraaid kunnen worden.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD