Bestseller van mysterieuze Lonneke van Engelen wordt verfilmd

Door: DitjesDatjes
24-11-2021

De roman Alleen een beetje verliefd misschien… wordt verfilmd. Tom de Mol Productions en Interstellar Pictures hebben de filmrechten van het boek van Lonneke van Engelen gekocht. De opnames gaan in 2022 van start, meldt distributeur Dutch FilmWorks.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Alleen een beetje verliefd misschien … is een waargebeurd verhaal over een vrouw die zichzelf, geconfronteerd met een vreemdgaande man, overgeeft aan een verliefdheid op een collega van kantoor. Maar wat begon met wat geheimzinnige afspraakjes leidt tot grote drama’s als een scheiding, meerdere rechtszaken en ontslag. Het boek stond afgelopen zomer op verschillende lijsten van populaire zomerboeken. Een vervolg wordt in februari 2022 verwacht.

De kans dat met de verfilming van het boek ook duidelijk wordt wie er achter het pseudoniem Lonneke van Engelen schuilgaat, is klein. Want hoewel de namen van de grootste Nederlandse schrijvers worden genoemd, blijft de echte naam van de schrijver geheim. “Het mysterie blijft, om haar kinderen en familie te beschermen, gezien de heftigheid van het verhaal”, zegt Dutch FilmWorks in een persbericht.

Tom de Mol Productions en Interstellar Pictures maakten eerder de romantische komedie Zwaar Verliefd! en verfilmden ook Daphne Deckers’ bestseller Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD