Bianca Krijgsman ziet op tegen huwelijk

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Ze wordt herkend op straat en is iedere zondag in De Luizenmoeder te zien. Dat ze mensenschuw is, zal dan ook niemand verwachten. Maar toch is het zo. Dat is de reden dat Bianca Krijgsman al twintig jaar verloofd is, maar niet durft te trouwen.

Verjaardag

,,Ik vind een première al best veel, en ik houd niet van mijn verjaardag. Die vier ik niet”, zegt Bianca tegen weekblad Weekend. ,,Wij zijn gewoon hele saaie mensen die in joggingpak door het huis lopen.” Hoewel haar man Diederik op zijn knieën is gegaan, zit een bruiloft er dus niet in. ,,Er is altijd wel wat. Dat je denkt ‘ja, maar wanneer dan, en moet hoeveel mensen, en wie moet er dan komen?’ Heel vaak hebben we gezegd: ‘weet je wat, we bellen de aannemer en de timmerman, die zijn getuigen en dan trouwen we ofzo.’” Voorlopig verwachten Bianca en Diederik ook niet in het huwelijksbootje te stappen. ,,Misschien dat ik ooit zal trouwen, maar dan ben ik 70 ofzo.”

Hoewel Bianca niet van drukte houdt, heeft ze soms wel een huis vol. Ze heeft namelijk drie kinderen. De jongste, Lynn, is zeven jaar oud. Ze heeft nog twee tieners thuis: Lizzy en Bobby.  De verjaardagen van hun kinderen worden wel gewoon gevierd. ,,Daarna ben ik gewoon uitgeput en hoef ik verder geen feesten meer.”

Tags

BIANCA KRIJGSMANDE LUIZENMOEDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck