Bibi Breijman deelt voor het eerst het gezicht van haar zoontje

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Afgelopen mei beviel Bibi Breijman van zoontje Chester. Kort daarna werd bekend dat Waylon meerdere malen vreemd zou zijn gegaan. Ondanks de donkere wolken die boven de relatie Waylon hangen, blijft Bibi positief. De trotse moeder laat nu voor het eerst het gezichtje van haar zoontje Chester op Instagram zien.

Waylon en Bibi maakten in oktober bekend dat ze een tweede kindje kregen. Zij hebben in 2018 al een dochter gekregen: Teddy. Ze steelt op de Instagram van haar ouders regelmatig de show met grappige foto’s en video’s. 

Zwangerschapsaandoening 

Bibi liet na haar eerste zwangerschap op haar Instagram en YouTube kanaal weten dat zij lijdt aan de gecompliceerde zwangerschapsaandoening hyperemesis gravidarum (HG). Deze gaat gepaard met hevige misselijkheid – veel extremer dan gewone zwangerschapsmisselijkheid – en braken, en wordt gekenmerkt door snel gewichtsverlies, uitdroging en ondervoeding.

Zoete kiekjes

Ondanks deze heftige aandoening, heeft het stel er toch voor gekozen om nog een kindje te nemen. Bibi laat vandaag voor het eerst de pasgeboren Chester op haar Instagram zien. ‘Meet the man of my dreams’, schrijft ze onder een reeks zoete kiekjes. 

Tags

BIBI BREIJMANWAYLONZWANGERSCHAP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck