Bibi Breijman kon geen borstvoeding geven door boosheid

Door: DitjesDatjes
04-08-2022

Bibi Breijman kon na haar bevalling even geen borstvoeding geven omdat ze zo boos was na het vreemdgaan van haar vriend Waylon. Dat vertelt de influencer in een vlog die ze donderdag heeft gepubliceerd. “Ik was zo verdrietig en boos en teleurgesteld en gebroken en in shock.”

Toen Breijman net hoorde dat Waylon tijdens haar zwangerschap was vreemdgegaan voelde ze “shock”. Ze had een “heftige bevalling gehad” en maakte veel “gebroken nachten” mee en “toen kwam dit”, vertelt de vlogster. “Vervolgens pleur je iemand het huis uit en dat lost geen vragen op of je verdriet.” Ook kwam er veel negativiteit bij kijken van buitenaf, vertelt de vlogster. “Dat vond ik misschien het moeilijkst, de meningen en de haat.”

Er werd veel voor haar gesproken, stelt Breijman, door zowel de media als Waylon. Daar was ze “fucking boos om”. Maar, vervolgt ze, “met woede kwam ik ook niet verder”. Ze besloot “alles uit te zetten” omdat de berichtgeving haar pijn deed. Ook durfde ze niet meer naar buiten, bang dat iemand een foto zou maken en door zou sturen naar een juicekanaal.

Dubbel

Ook over Waylon werd negatief geschreven, wat “dubbel” voor haar voelde. “Je wil ook beschermen wat je hebt”. Die haat bracht hen wel dichter naar elkaar, vertelt Breijman, hoewel ze ook “erg boos” op hem is. “Ik heb voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter.”

Willem Bijkerk, zoals Waylon eigenlijk heet, bevestigde vlak na de geboorte van Chester in een inmiddels verwijderd bericht dat hij tijdens haar zwangerschap is vreemdgegaan. De zanger, met wie Breijman twee kinderen heeft, zei eerder tegen RTL Boulevard dat ze hun problemen “samen oplossen”.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD