Bijzondere dag voor familie Hazes

|||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Het is een bijzondere dag voor familie Hazes. Monique Westenberg heeft een emotioneel bericht gedeeld op haar Instagramaccount. ,,Vandaag zou mijn meisje jarig zijn. Ik heb deze dag, 12•12, veertien keer met haar mogen vieren”, begint Monique haar verhaal.

‘Veel troost en begrip’

Dat de vriendin van zanger André Hazes een enorme dierenliefhebber is, is bekend. Regelmatig deelt ze acties van goede doelen voor dieren. Ook kunnen haar volgers met regelmaat genieten van de honden van het gezin. Het was dan ook erg verdrietig nieuws toen hond Dunya kwam te overlijden. ,,Wat ik in die jaren nooit had kunnen bedenken is dat haar naam nu bij zó veel van jullie kindjes, soms dagelijks, genoemd wordt”, vervolgt Monique haar eerbetoon. ,,Ik heb daar ontzettend veel lieve en mooie berichtjes over gekregen van ouders dat DUNYA zo veel troost en begrip geeft bij een (aankomend) overlijden, van niet alleen een dier, maar ook een dierbaar persoon.”

‘Blijft de rest van ons leven een bijzondere dag’

,,Ik heb altijd geweten dat Doenie niet zomaar een hond was. Het bijzondere is dat ik dit nu ook in Frenkie ervaar. Vandaag krijgen hij en Gioia extra lekkers”, sluit Monique haar bericht af. Haar vriend André Hazes reageert: ,,Blijft de rest van ons leven een bijzondere dag.” Roxeanne Hazes, en Bas Smit reageren op het eerbetoon met hartjes. 

Desondanks hoogtepunt voor André en André Junior

Toch is het ook een dag met hoogtepunten voor het gezin. Zo schreef André Junior vandaag voor het eerst zijn naam! En won André gisteren als coach van winnend-deelnemer, The Voice van Vlaanderen Senior. 

Tags

ANDRÉANDRÉ EN MONIQUEANDRÉ HAZESANDRÉ HAZES JR.ANDRÉ HAZES JR. MONIQUEHAZESMONIQUEMONIQUE EN ANDRÉMONIQUE HAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck