Binnenkijken: Het Amsterdamse pand van Monica Geuze

Monica Geuze
Door: Lies Jansen
04-05-2021

Het was geen geheim dat Monica Geuze en haar nieuwe liefde de wens hadden samen te gaan wonen. De twee tortelduiven maakten een tijd geleden dan ook bekend een huis te hebben gekocht. De website BekendeBuren geeft nu een inkijkje…

Meer dan 1,5 miljoen euro

Na een lange zoektocht is het de tortelduifjes gelukt. Ze hebben in Amsterdam Oud Zuid een prachtig pand weten te bemachtigen. Voor meer dan 1,5 miljoen euro hebben ze een woning gekocht op loopafstand van de PC Hooftstraat en het Vondelpark. Het stel betaalde 1,6 miljoen euro voor de woning en Monica liet daar een hypotheek op vestigen van 1,4 miljoen euro, aldus BekendeBuren.

Authentiek

Voor dit geld heeft het stel een woning van 216 vierkante meter woonoppervlakte, verdeeld over drie woonlagen. Op de foto’s is te zien dat het gaat om een bijzonder mooi gerenoveerde, authentieke woning met vier slaapkamers.

Verbouwen

Toch gaan Monica en haar vriend Robbert hier en daar nog wel aanpassingen doen aan het huis. Zo blijkt uit foto’s op het Instagramaccount van de 26-jarige vlogger dat ze aan het verbouwen zijn. Onder andere de badkamer wordt aangepakt. Hier laat het stel andere tegels plaatsen. 

Meer DenD