Kijkers geloven oren niet: bizarre eisenlijst in MAFS

Married At First Sight
Door: DitjesenDatjes
25-02-2020

De liefde vinden is niet makkelijk, dat zullen de deelnemers van Married at First Sight het mee eens zijn. Een aantal van hen doen echt hun best, maat gisteravond is duidelijk geworden dat één van de deelnemers wel heel bizarre eisen stelt aan zijn toekomstige partner…..

Racefiets en festivals

Lief, grappig, spontaan, sportief en ook een beetje slim: dat vinden de meeste mensen wel aantrekkelijk bij andere mensen. Kandidaat Robin houdt er nog wat andere eisen op na. Zijn huwelijk met Kimberly is mislukt, want zij voldeed niet aan zijn wensen.
De vrouw zegt het volgende in Married at First Sight: ,,Tijdens de reis merkte ik al dat hij best wel gesloten is, maar toen kenden we elkaar nog maar een paar dagen. Dus dat is niet zo gek. Maar ik voelde wel dat er een andere kant van hem was.” Die andere kant blijkt alleen niet zijn beste te zijn.

Toen de twee een woordenwisseling hadden zou Robin grof zijn geweest. Kimberly bracht haar twijfels over het huwelijk ter sprake. ,,Toen zei hij ‘Ja, ik zie het helemaal niet meer zitten. Ik heb gewoon een lijstje en jij voldoet daar niet aan. Hij vertelde ‘Je hebt geen racefiets, je gaat niet genoeg naar festivals, je reist te veel en je bent niet sportief.’ Ja, dan ben je uitgepraat. Ik vind het gewoon geen volwassen gesprek.”

Op Twitter reageren kijkers massaal op de nogal bizarre eisenlijst van Robin. Vooral over de racefiets wordt veel geschreven.

 

 

 

Meer DenD