Bizarre naam kind Meghan en Harry stijgt bij gokbureau’s

Door: DitjesenDatjes
01-05-2019

Tot nu toe werden de namen ‘Grace’, ‘Diana’ en ‘Elizabeth’ vaak genoemd als toekomstige naam voor het kindje van prins Harry en Meghan, als ze een meisje krijgen tenminste. Maar sinds april is er een andere naam flink gestegen in de peilingen. Deze keer gaat het niet om een klassieke meisjesnaam.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Italiƫ

Velen zullen nog nooit van de naam ‘Allegra’ gehoord hebben, maar toch stemmen de afgelopen weken veel mensen op deze naam. Sterker nog: volgens de ‘bookmakers’ is de kans inmiddels 1 op 20 dat het die naam wordt. De naam staat namelijk op de zesde plek van favoriete meisjesnamen voor het kindje. Niemand heeft een idee waarom nu, op het laatste moment, er zo veel op deze naam wordt gegokt. Wel is bekend dat de naam in het Italiaans ‘vrolijk of verheugd’ betekent en Meghan dol is op ItaliĆ«. Het is haar favoriete bestemming en toen ze ooit een lifestyle blog had, was die vernoemd naar een Italiaanse wijn.

Volgens de Daily Express komt de naam Allegra echter niet uit de lucht vallen. Volgens de Britse krant vond prinses Diana het een prachtige naam, en had ze de naam in haar hoofd voor een dochtertje.

De kans dat het een jongetje wordt, is volgens veel Britten minder groot. Toch wedden er ook mensen op jongensnamen. Vooral ‘Arthur’, ‘Philip’, ‘James’, en ‘Albert’ zijn populaire namen.

Meer DenD