BIZARRE ONTHULLING over Mabel Wisse Smit

Mabel Wisse Smit||Mabel Wisse Smit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

In het nieuwe boek van CDA’er Pieter Gerrit Kroeger staat een bizarre passage over de weduwe van prins Friso. Mabel Wisse Smit is wel vaker onderdeel geweest van enkele stevige geruchten. Maar ook nu is er weer een bijzondere onthulling verschenen. 

‘Wij zijn daar letterlijk voor gaan liggen’

Naast de geruchtenmolen over de merkwaardige verstandhouding van Mabel met een van de meest beruchte crimineel van het land, waren er ook sterke verhalen omtrent de Haagse politiek. Kroeger schrijft in zijn boek over de hardnekkige pogingen die de ‘verloofde van Friso’ zou hebben gedaan om de toenmalige voorzitter van de JOVD in te palmen. ,,Ze verscheen met de bolide en de chauffeur van die Klaas Bruinsma onaangekondigd bij ons congres en eiste op hoge toon dat zij in het hotel naar de kamer van Mark werd gebracht. Wij zijn daar letterlijk voor gaan liggen, want ze was stoned als een garnaal en volstrekt onhandelbaar.” 

Bizarre stijging vermogen

Kroeger schrijft dat de jonge liberalen van toen hier tot de dag van vandaag nog verlegen mee zijn. Eerder schreven we over de econome en politicologe die voor de derde keer op een rij in de Quote 500 verscheen. Het vermogen van prinses Mabel is gestegen met 93 procent ten opzichte van vorig jaar. Hiermee staat de prinses op de 66e plek met 560 miljoen. Lees hier hoe haar vermogen in zo’n korte tijd, zo heeft kunnen stijgen. 

Tags

CDAMABELMABEL VAN ORANJEMABEL WISSE SMITPRINS FRISOPRINSES MABEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck