Bløf deelt kanshebber voor Songfestival

BLOF
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Als het aan de Zeeuwse band Bløf ligt, is het buurland België die vanavond ‘douze points’ ontvangt. De Belgische zangeres is in Nederland namelijk al een oude bekende, wegens een grote hit.

‘Fans van het eerste uur’

Geike Arnaert, zangeres en onderdeel van Hooverphonic treedt vanavond op in de eerste halve finale van het Songfestival. We kennen Geike al van de hit ‘Zoutelande’. Een hit van Geike en Bløf samen. Op het Instagramaccount van Bløf begint de zanger Paskal Jakobsen: ,,Geike naar het Songfestival! Wij zijn fans van het eerste uur. We hopen echt dat je verschrikkelijk hard gaat winnen. Het zou ook wel leuk zijn als Nederland wint, maar toch wel stiekem leuker als jij wint.”

Paskal geeft de Belgische zangeres een tip mee: genieten! ,,Geniet van de rit, dit maak je misschien maar 1x in je leven mee”, aldus de zanger. The Hooverphonic treedt vanavond op met het nummer The wrong place. Als het aan Bløf ligt dus de winnaar van het Songfestival 2021. 

De tekst gaat verder onder de video.

Outfits van de presentatoren

Gisteren deelde de presentatoren hun outfit voor de eerste halve finale. Chantal Janzen zal schitteren in een lichte, chique jurk van Edwin Oudshoorn. Edsilia Rombley en Nikkie de Jager dragen allebei een creatie vol glitters van David Laport. Jan Smit kan niet achterblijven en liet zijn pak van Oger zien. Benieuwd naar de foto’s van de presentatoren in hun schitterende outfits? Bekijk het via deze link. 

Tags

BLØFEUROVISIE SONG FESTIVALEUROVISIE SONGFESTIVALEUROVISIE SONGFESTIVAL ROTTERDAMEUROVISIESONGFESTIVALEUROVISIONEUROVISION IN CONCERTJAKOBSENPASKAL JAKOBSENSONGFESTIVALSONGFESTIVAL 2021SONGFESTIVAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck