Blunder voor Café Hendriks & Genee

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Het programma van Hélène Hendriks (39) en Wilfred Genee (52), dat iedere week terugblikt op actuele gebeurtenissen, had afgelopen uitzending te maken met een enorme blunder. In een setting geïnspireerd door een bruin café, gingen ze in gesprek met een tafel vol gasten. Zo was ook tv-presentator en zanger Carlo Boszhard (50) te gast.

In een gesprek met Carlo vraagt Hélène: ,,Eventjes terug naar afgelopen jaar, want het was niet jouw meest succesvolle jaar voor jou, toch?” Maar na het zien van de reactie van Carlo weet ze al dat ze een verkeerde vraag heeft gesteld.

Carlo kaatst de bal terug. Hij vond het zelf wel een succesvol jaar: ,,Wat dan?” Hélène stuntelt: ,,Ik weet niet. Nou vond je het zelf een succesvol verhaal dan?”
Carlo geeft aan dat hij dit jaar onder andere zes weken ‘The Masked Sing’ heeft gedaan, voor 1,9 miljoen kijkers. ,,Vind je het niet genoeg?” grapt de tv-presentator nog.

Hélène zoekt hulp bij Wilfred

De presentatrice zoekt nog hulp bij Wilfred: ,,Help mij nou eens!” Maar Carlo stond dit niet toe. Ze moet zich er zelf uit redden, vond de tafelgast. Carlo vervolgt: “Wie zegt dat dan tegen je! Je moet wel vragen stellen waar je zelf achter staat. Zo kom je er nooit, zus! Wat is dit nou voor een vraag?”

Altijd de redactie verdedigen

Wanneer Hélène op haar kaartje wijst en aangeeft: ,,Kijk hier staat het. Ja, die gaan we op z’n flikker geven!” grijpt haar duo Wilfred snel in: ,,Regel nummer éen is: altijd de redactie verdedigen!”.

De presentatrice twitterde na de uitzending: ,,Zondag bij Café Hendriks & Genee ‘n onhandig moment van mij. Helaas stel ik 1x ‘n vraag vanaf m’n kaartje die niet klopt. M’n eigen schuld!! Leek alsof ik niet was voorbereid…dat was ik wel, maar werd verrast en kwam er niet uit. You win some you lose some.

Tags

BOSZHARDCAFÉ HENDRIKS & GENEECARLO BOSZHARDHÉLÈNE HENDRIKSHENDRIKSWILFREDWILFRED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck