Boer Jaap over nieuwe liefde: ‘Hopelijk trekt ze bij me in’

Boer Jaap
Door: DitjesenDatjes
11-02-2020

Boer Jaap heeft eindelijk een vrouw gevonden die hij elke week kan verrassen met een bosje zelfgekweekte bloemen. Tijdens het programma Boer zoekt Vrouw wist hij geen vrouw te veroveren, maar nu lijkt het hem wél te zijn gelukt.

‘Het klikte meteen’

De vrouw, die Helle heet, stuurde de boer afgelopen december een ansichtkaart. De van oorsprong Deense was eens getrouwd, maar is sinds haar scheiding voornamelijk geïnteresseerd in mannen zoals boer Jaap. ,,Op de kaart stond een mooie tekst met haar nummer. Ik ben haar eerst gaan googelen, maar heb al vrij snel gebeld. Het klikte meteen”, zegt Jaap tegen AD. Na de uitzendingen van het populaire programma liet hij al weten het vertrouwen in de liefde niet te zijn verloren.

Jaap en Helle spraken enkele weken nadat de kaart op de deurmat viel af. ,,Ze zou eerst op vakantie gaan, naar haar moeder in Denemarken in januari. Daarna zou ik haar voor het eerst zien, maar we konden het niet laten. Tweede Kerstdag hebben we een boswandeling gemaakt en koffie gedronken.” Op de eerste dag van het nieuwe jaar zagen de twee elkaar weer, en de vonk sprong over. ,,In de weekenden zien we elkaar altijd en we hebben dagelijks contact. Bijkomend voordeel: ze woont op twintig minuten bij mij vandaan.”

Taarten bakken

Voor de bloemenkweker is Helle de perfecte vrouw. Ze is precies wat hij zoekt: ,,Helle is mooi, lief, praktisch en neemt veel initiatief. In het eerste weekend dat ze bij mij was, moest ik op zaterdag werken. Stond zij gewoon een taart te bakken. Ik hou niet van iemand die alleen maar op de bank zit. Ik zie toekomst met haar. Hoop dat ze op termijn bij me intrekt.”

Meer DenD