Boer zoekt Vrouw babynieuws: Boer Jos wordt vader

Boer Jos
Door: Eva Steins
16-10-2020

Gelukkig nieuws voor Boer Jos: de boer uit Frankrijk wordt vader. Jos werd bekend van de eerste serie Boer zoekt Vrouw Internationaal in 2014. Hij en zijn vriendin Amy verwachten in maart hun eerste kindje. En het wordt…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Kinderwens

Beschuit met roze muisjes voor boer Jos! Eind maart verwachten Amy en Jos hun dochtertje. Het stel leerde elkaar kennen na de uitzendingen van Boer zoekt Vrouw. Jos vertelt op de website van Boer zoekt Vrouw dolgelukkig te zijn met de komst van het kleine boerinnetje.

,,Amy en ik zijn nu ruim zes jaar samen, ze is heel snel bij mij in Frankrijk komen wonen. We hebben de afgelopen jaren veel tijd voor elkaar genomen, mooie reizen gemaakt, onder meer naar Zuid-Afrika en Thailand. We hadden allebei een kinderwens en zijn dan ook heel blij dat deze nu wordt vervuld.”

Zwangerschap

Jos woonde tijdens de uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal met zijn broer en moeder in de ouderlijke boerderij in Dordogne. Inmiddels is hij verhuist, en woont hij met zijn Amy op een kwartiertje verderop.

Met Amy gaat het goed, vertelt Jos. ,,Amy werkt in een restaurant hier in de buurt waar het altijd heel druk is met toeristen, ook in deze coronatijd. Ze merkte toen wel dat ze sneller moe was, dat is nu over. Het restaurant gaat eind deze maand dicht tot maart volgend jaar, dan gaat ze met verlof.”

LEES OOK:

Deze Boer zoekt Vrouw-deelnemer is zwanger!

Meer DenD