Boeren met Yvon Jaspers weer op zoek naar de ware

Door: DitjesDatjes
23-02-2020

Ook dit jaar hopen boeren in alweer het elfde seizoen van kijkcijferhit Boer zoekt vrouw de ware liefde te vinden. Kijkers kunnen vanaf zondagavond op NPO 1 wekelijks smullen van hun zoektocht.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Deze reeks deden negen boeren en één boerin een oproep. In de eerste aflevering wordt duidelijk welke vijf de meeste brieven kregen en dus worden gevolgd in het televisieprogramma. De datingperikelen van de rest zijn wekelijks online te zien.

Hoewel het alweer het elfde seizoen is, is ook presentatrice Yvon Jaspers de serie nog niet zat. “Hoe vaak je het paadje ook al hebt gelopen, iedere keer komen we nieuwe verrassingen tegen. Zowel bij de boeren als bij de vrouwen. Ik ben dit jaar van de ene in de andere verbazing gerold. Het is een seizoen waarin alles anders liep dan ik van tevoren had voorspeld. En dat is maar goed ook”, zei ze eerder.

Boer zoekt vrouw kan elk seizoen niet alleen rekenen op veel kijkers, ook het slagingspercentage van de datingshow is hoog. Iets wat Yvon nooit had kunnen bedenken. “Ik had ook nooit durven dromen dat een tv-programma voor veel deelnemers zo’n positieve invloed zou hebben op hun leven. Dat er huwelijken gesloten worden en er inmiddels meer dan 75 kinderen zijn geboren omdat hun ouders elkaar hebben leren kennen door Boer zoekt vrouw.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD