Boerin Saskia verliefd op briefschrijver

Door: Tanja Brouwer
03-12-2018

Boerin Saskia had maar negen brieven gekregen, maar toch zit misschien de ware Jacob ertussen. Ze heeft alle mannen even gebeld en bedankt voor de mooie brief. Zo belde ze ook Johnny.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Koffie

De eerste date was kort maar krachtig: ,,We hadden afgesproken om een kopje koffie te drinken. Hij had namelijk zoiets van: eerst even een uurtje koffie drinken, dan kunnen we altijd daarna nog afspreken als het wat is. Nou, en dat hebben we gedaan!”, zegt ze in een interview op de website van Boer zoekt Vrouw.

Johnny was niet de eerste briefschrijver met wie ze afsprak. Met twee andere mannen had ze ook een date, maar dat is niets geworden. Met Johnny was dat anders: ,,Toen ik thuis kwam na ons kopje koffie had ik gelijk zoiets van: dit zou wel eens iets kunnen worden. Dat gevoel had ik echt meteen. Bij de andere mannen was het wel leuk en gezellig, maar daar bleef het ook bij.”

Kinderen

Hoewel Saskia zegt dat de relatie nog erg pril is, pakken ze het toch serieus aan. Johnny is namelijk al bij haar thuis geweest, en heeft haar kinderen ontmoet.

 

Meer DenD