Boezem Jennifer Lopez kreeg vrij spel in Venetië

Jennifer Lopez|Jennifer Lopez en Ben Affleck|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Voor actrice Jodie Comer, notabene de hoofdrolspeelster in The Last Duel, moest het qua aandacht volledig afleggen tegen Jennifer Lopez die met haar vriendje (aan, uit, aan) Ben Affleck was meegekomen naar het Filmfestival van Venetië. Vooral de boezem van de JLo had vrij spel.

De 52-jarige JLo, voor intimi, troefde niet alleen Jodie af met haar oogverblindende robe, maar zo’n beetje alle vrouwelijke gasten.

Wie een dergelijk decolleté overweegt te gaan dragen moet ook tijdig voorzorgsmaatregelen nemen. Er blijkt namelijk speciale tape voor in de handel te zijn.

Wat een plaatje!

Het was overduidelijk dat de Amerikaanse zangeres aan haar fashionteam de opdracht had gegeven om de boezem wat lucht te geven. En dat is goed gelukt bleek toen ze met haar Ben arm aan arm paradeerde in de stad van de liefde. De fotografen, die toch wel wat gewend zijn op een filmfestival als deze, konden hun geluk niet op met dit ‘plaatje’.

Jodie zag er absoluut modieus gekleed uit in een zwarte jurk. Met haar tegenspelers Matt Damon, inmiddels ook al 50 jaar oud, en JLO’s liefje Ben had ze het absoluut gezellig op het water.

Preutsheid

De film The Last Duel, die half oktober in de bioscopen verschijnt, speelt zich af in de 14e eeuw in Frankrijk. Jodie Comer kennen we van de serie Killing Eve. In de premierefilm speelt ze Marguerite de Carrouges die wordt aangerand door de beste vriend van haar man Jean, die wordt gespeeld door acteur Matt Damon.

De reden waarom Jennifer Lopez koos voor het dragen van haar spraakmakende witte jurk bleef in nevelen gehuld. Het kan mogelijk een protest zijn tegen de oprukkende preutsheid in de modewereld.

Acteur Ben Affleck en zijn vriendin Jennifer Lopez kregen veel aandacht van de media op het Filmfestival van Venetië.

Tags

BEN AFFLECKJENNIFER LOPEZMATT DAMON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck