Borstvoeding Eva Jinek: tranen bij uitreiking Sonja Barend Award

Eva Jinek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Heftig zijn de gevolgen van de bevalling voor Eva Jinek. Want borstvoeding voor zoontje Pax zorgde bij DWDD voor tranen bij de presentatrice van de talkshow die ook haar naam draagt. Eva Jinek kreeg daar de Sonja Barend Award uit handen van Sonja Barend voor haar interview met Kamerlid Farid Azarkan van de politieke partij Denk.

Maar Eva was geen schim van de vrouw zoals de kijker haar kent. Het moeder zijn en de borstvoeding zorgen voor grote emotionaliteit bij Eva. Was ze niet aanwezig bij de uitreiking van de Gouden Televizierring bij Matthijs van Nieuwkerk van DWDD meldde zich wel. De andere andere kanshebbers, onder wie Coen Verbraak, hadden het nakijken. Van Nieuwkerk behoorde overigens ook tot de 10 genomineerden, maar viste achter het net.

Jinkek vertelde nog dat ze na de aflevering met Denk-politicus Azarkan onzeker was over haar aanpak. De Denk-politicus had een nepcampagne opgezet waarmee hij PVV-politicus wilde beschadigen. Het kamerlid bleef nog wel nababbelen na de uitzending. Professioneel, was het oordeel van Jinek hierover.

Jinek stelde overigens vast dat ze voorlopig nog niet in staat is om haar talkshow te presenteren. Als Jeroen Pauw klaar is, in december, zal ze het stokje weer overnemen.

 

Tags

EVA JINEKJEROEN PAUWSONJA BAREND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck