‘Boze’ Frans Bauer blijkt fake

Door: Charlotte Wijnen
07-10-2022

Frans Bauer heeft een bizarre video op Instagram gedeeld. Hij vertelt dat hij boos is en dat hij voor de eerste keer het politiebureau gaat betreden. Volgers reageren geschrokken en vragen zich af wat er aan de hand is. Maar al snel komt de aap uit de mouw: het blijkt nep te zijn!

De altijd vrolijke Frans Bauer deelde vanochtend een wel heel somber filmpje. ,,Normaal heb ik altijd leuke filmpjes met leuke optredens of dergelijke. Maar vandaag is echt een hele bizarre dag. Het is al bizar begonnen”, zegt hij zuchtend in de video.

‘Ik ben niet gauw boos te krijgen’

Frans zegt dat hij voor de eerste keer in zijn leven het politiebureau gaat betreden. ,,Ik ga straks het een en ander vertellen wat me echt zeer aan het hart gaat en wat ik echt vervelend vind. Ik ben niet gauw boos te krijgen mensen, maar het is toch gelukt om dat te veroorzaken.”

Met een blik vol woede, iets wat we normaal nooit bij Frans zien, stapt hij uit de auto en loopt hij naar het politiebureau. ,,Ik ga even vertellen waar ik ontevreden over ben. Zoals John de Bever zou zeggen: ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’, nou vandaag is die van mij even verdwenen.”

Volgers geschrokken

Omdat Frans nog niet vertelt wat er aan de hand is, reageren zijn fans geschrokken. ,,Als jij boos om iets bent dan is er echt iets serieus aan de hand. Sterkte”, zo reageert iemand onder de beelden. En een ander: ,,Zoals ik jou ken word jij zelden boos… Dus dit moet ernstig zijn… Succes Frans.”

Fake

Gelukkig blijkt Frans niet écht boos te zijn. ,,Hij is het gezicht van een nieuwe whatsapp oplichtingscampagne. Volgende week loopt de campagne”, vertelt een bron in gesprek met juicekanaal Realityfbi.

Meer DenD