Bram Moszkowicz ‘klaar met’ ex-vriendinnen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Bram Moszkowicz heeft zich uitgelaten over zijn ex-vriendin Eva Jinek. De voormalig strafadvocaat had twee jaar een relatie met Jinek, maar is nu klaar met zijn ex(-en).

‘Als ik klaar ben, ben ik klaar’

In de Shownieuwspodcast vertelt Moszkowicz dat hij zijn ex niet meer ziet. ,,Als ik klaar ben met een vriendin, dan word ik niet een vriend”, aldus de voormalig strafadvocaat. Dit geldt dus ook voor Jinek. Over Jinek vertelt Moszkowicz nooit behoefte te hebben gehad om contact te onderhouden. ,,Nooit gehad ook. Ook niet met andere vriendinnen. Als ik klaar ben, ben ik klaar. Het is ook beter soms denk ik.”

Oude herinneringen ophalen?

Mochten de twee ex-geliefden elkaar achter de schermen tegenkomen, dan zal dit volgens de jurist geen probleem zijn. ,,Ja, ik denk wel dat we elkaar goedendag zeggen, maar dat is wat anders dan dat je nog even één keer per week oude herinneringen gaat ophalen.”

Relatie over

Het is bij Moszkowicz niet het geval dat hij vlak voor een breuk in de relatie te ver gaat. ,,Maar er zijn momenten geweest, een aantal momenten geweest, dat het over is. Dan is het ook over bij mij”, legt Moszkowicz uit. Maar dat betekent niet dat hij wrok koestert voor Eva. ,,Maar dan gun ik iemand verder het beste hè? Ik ben dan niet rancuneus ofzo, maar ik ken vrouwen of mannen die nog één keer per week met hun ex lekker gaan eten of borrelen. Daar heb ik totaal geen behoefte aan.”

Over de opmerkelijke vraag of Bram weleens een vrouw heeft geslagen, antwoordt hij: ,,Er zijn wel vrouwen die mij kwaad hebben gemaakt, maar die sla ik niet. Daar ga ik bij weg en die zie ik dan ook nooit meer.”

Droomvilla Jinek

Na een relatie van twee jaar, ontmoette Jinek haar nieuwe toenmalige liefde ‘sexy’ bioloog Freek Vonk. Met hem had ze eveneens een relatie van twee jaar. Nu is de ex-vriendin van Moszkowicz dolgelukkig met haar nieuwe liefde Dexter en zoontje Pax. Benieuwd naar de droomvilla waar Jinek in woont? Die is te bekijken via DEZE link.

Tags

BRAMBRAM MOSZKOWICZDEXTEREVAEVA JINEKEVA JINEK DEXTERJINEKMOSZKOWICZ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck