Brandend Bos Benefiet levert 27.100 euro op

Door: DitjesDatjes
07-11-2019

Het Brandend Bos Benefiet, een concert dat vorige maand in Paradiso werd gegeven om geld in te zamelen voor de bescherming van het Amazone-regenwoud, heeft in totaal 27.100 euro opgeleverd. Dat heeft initiatiefnemer ESJA Events donderdag bekendgemaakt. Het geld wordt gebruikt om lokale organisaties te ondersteunen en de bewustwording over dit onderwerp te vergroten onder jongeren in Nederland.

Op 5 oktober traden onder anderen De Jeugd van Tegenwoordig, The Opposites, Famke Louise, Donnie en Merol op. De show werd gepresenteerd door Fernando Halman en Sigrid ten Napel.

De Jeugd-rapper Vjeze Fur noemt het benefiet een groot succes. “Het was helemaaltjes crazy! Naast de Paradiso volledig gemollestereerd te hebben met ze allen, hebben we ook veel jongeren bereikt met het concert en tijdens de Amazonelessen in De Hortus Amsterdam zodat die nu begrijpen wat er aan de hand is en hoe ze kunnen helpen. Het is nu aan ons allemaal om ons in te blijven zetten voor de Amazone door aanpassingen te maken in onze eigen leventjes! Lekker bezig mensen mensen.”

Voor de Amazone was de afgelopen maanden veel aandacht in de media omdat het gebied werd bedreigd door hevige bosbranden.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen