Breaking: Harry en Meghan plotseling niet bij concert!

Meghan en Harry niet bij concert
Door: Jos La Grande
04-06-2022

Opnieuw staan de Britten paf nu op de avond van het grote concert ter gelegenheid van het 70-jarig regeerjubileum van Queen Elizabeth prins Harry en zijn vrouw Meghan opeens afzeggen voor het grote concert bij Bucking Palace met talloze wereldsterren.

Ze willen de dag, waarop hun dochter Lilibet haar verjaardag viert, privé doorbrengen. Zo luidde het officiële verklaring. Maar wat er achter de schermen zich afspeelt laat zich raden.

In tegenstelling tot 30 andere leden van het Britse koninklijk huis die er zaterdagavond wel bij zijn, blijven Harry en Meghan op hun logie adres. Ze missen talloze wereldsterren die speciaal voor de queen optreden. In werkelijkheid dwepen de twee met hun Hollywood-contacten.

Vrijdag bij de kerkdienst waren er ook al spanningen die vandaag niet onopgemerkt zijn gebleven in de Britse pers. De broers William en Harry waren in de kerk uit elkaar gezet, wat een zeer pijnlijke vertoning was. William zat in het vak waar ook zijn vader Charles zat. Harry en Meghan zaten in de kerkbanken aan de andere kant.

De komst van Harry en Meghan naar Groot-Brittannië had al heel veel voeten in de aarde. Dat had vooral met de beveiliging te maken van de jongste zoon van prins Charles.

Harry en Meghan zijn een magneet voor de media, ook dezer dagen tijdens de viering van het platinum jubileum van Elizabeth. Mogelijk heeft hun afzegging voor het concert daarmee te maken. Hun aanwezigheid leidt af van waar het om moet gaan: een feest ter gelegenheid van het jubileum van zijn broze oma.

Meer DenD