Bridget Maasland boos om geruchten vriend: ‘Geen armoedzaaier’

Bridget Maasland
Door: Charlotte Wijnen
17-06-2021

Christian Henry, de nieuwe vriend van Bridget Maasland, zit in het vastgoed. Maar toen bleek dat hij zelf geen een eigen huis heeft, werd hij voor ‘armoedzaaier’ uitgemaakt. En dat maakt Bridget kwaad.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Geen eigen huis

Er werd gesuggereerd dat Christian een rijk gevulde portemonnee heeft als vastgoedman. Hij werd bestempeld als een hele rijke man die het he-le-maal voor elkaar heeft.

Maar toen bleek dat hij ‘slechts’ een consultant is voor een vastgoedorganisatie. Je kunt bij hem een bezichtiging aanvragen voor een kantoorruimte. Haar vorige liefdes waren onder anderen ijsverkoper en cameraman, dus Bridget lijkt niet op rijke mannen te vallen.

Christian heeft zelf nog geen huis gekocht. Volgens weekblad Weekend zijn er geen bezittingen op zijn naam te vinden, wat betekent dat hij huurt. De meeste tijd brengt het verliefde stel door in de schitterende benedenwoning van Bridget in Amsterdam. Ze kocht de woning twee jaar geleden voor een miljoen euro.

‘Armoedzaaier’

Christian was de afgelopen weken veelvuldig in het nieuws. Ook Bridget viel dit op. De koppen van veel nieuwsartikelen vindt ze belachelijk. ,,Vorige week was ik nog aan het daten met een ‘vastgoed-magnaat’, gisteren was het een ‘armoedzaaier’ en was hij een ‘golddigger’. Dat frustreert haar enorm. ,,In het echt is het gewoon een makelaar in kantoorpanden en niet meer of minder”, vertelt ze in RTL Boulevard.

Meer DenD