Bridget pakt liefdesverdriet aan

Bridget Maasland
Door: Tanja Brouwer
24-02-2020

Bridget Maasland heeft niet voor de eerste keer liefdesverdriet, want inmiddels weet ze hoe het is als een relatie uit gaat. Toch is het deze keer anders, want nog nooit is er zoveel media-aandacht voor haar liefdesleven geweest. Niet gek dat ze zich even terug wil trekken…en dat doet ze met een toepasselijk boek.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Fijn boek’

In het boek ‘De edele kunst van Not Giving a Fuck’ helpt auteur Mark Manson lezers om te relativeren en om te gaan met de tegenslagen in het leven. Precies wat Bridget dus op dit moment nodig heeft. Het boek adviseert lezers om de pijnlijke waarheid onder ogen te zien en te kiezen om niets te geven om de mening van anderen. ,,Wat een fijn boek om te leren relativeren”, schrijft Bridget bij een foto op Instagram. Op het kiekje is ook haar zoon Mees te zien die zich op de druilerige  zondag verdiept in een boek.

Leeftijdsverschil nekt relaties

Vorige week liet Bridget weten dat ze liefdesverdriet had van de breuk tussen haar en André Hazes. Volgens haar werd de druk van de media de relatie te veel maar zaten ze daarnaast ook in een andere levensfase. Het is niet de eerste keer dat het leeftijdsverschil, tussen André en Bridget was het bijna twintig jaar, de oorzaak is van een relatiebreuk bij Bridget. Drie keer eerder ging ze samen met een (veel) jongere man, en alle drie de keren liet ze weten dat het grote leeftijdsverschil een van de oorzaken was dat het niet meer werkte.

 

Meer DenD