Bridget slaat frustratie eruit

Bridget Maasland
Door: Tanja Brouwer
24-02-2020

Bridget Maasland heeft de laatste weken veel meegemaakt. Ze was stapelverliefd, volop in het nieuws en vervolgens bleef ze met een gebroken hart achter. Gelukkig kan ze zich altijd afreageren in de sportschool.

Allebei in sportschool

In een filmpje dat Bridget op Instagram post is te zien dat de blonde presentatrice zich flink uitleeft. Ze heeft de bokshandschoenen aangetrokken en slaat hard op de pads die haar trainer omhoog houdt. ,,Zo lekker”, schrijft ze bij het filmpje.

Een aantal dagen geleden liet André Hazes ook zien dat hij het sporten weer heeft opgepakt. Zonder shirt poseerde hij voor de camera en postte het kiekje later op zijn Instagram. ,,Laatste waarschuwing gekregen voor shirt uitdoen….”, schreef hij daarbij. In een korte tijd heeft de 26-jarige zanger veel getraind, en dat is te zien aan zijn lichaam. Zes maanden geleden zag hij er namelijk nog heel anders uit. Er zijn een aantal tatoeages bijgekomen en een hele boel spieren. 

 

View this post on Instagram

Laatste waarschuwing gekregen voor shirt uitdoen….

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen