Britney Spears geeft eerste reactie op docu

Britney Spears
Door: Eva Steins
31-03-2021

Voor de eerste keer heeft Britney Spears gereageerd op de documentaire over haar leven die begin dit jaar uitkwam. De zangeres vertelt dat ze niet de hele documentaire heeft gezien, maar dat ze erg verdrietig werd van de kleine stukjes die ze bekeek.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De documentaire ‘Framing Britney Spears ‘volgt het leven van de zangeres van haar doorbraak tot nu en werpt een blik op haar relatie met de paparazzi, met haar ouders en met de vriendjes die ze gehad heeft. Velen reageerde geschokt op de confronterende beelden, waarin duidelijk werd hoe lastig het leven van Britney geweest is.

‘Verdrietig’

Op Instagram heeft Spears zich voor het eerst uitgelaten over de documentaire die in februari uitkwam.

,,Ik vond de manier waarop ze me lieten zien gênant, ik heb twee weken gehuild en nou ja, ik huil er nog steeds om af en toe’, aldus Britney.

Ook laat Britney zich uit over de slechte manier waarop zij behandeld wordt. ,,Ik leg me al mijn hele leven bloot door op te treden voor een publiek. Er is een hoop kracht en vertrouwen in het universum voor nodig om je echt kwetsbaar op te stellen, en ik ben altijd zo bekritiseerd, beledigd en beschaamd door de media. En dat gebeurt tot op de dag van vandaag nog steeds.”

Meer DenD