Britney Spears laat van zich horen via sociale media

Door: DitjesDatjes
24-06-2021

Na de explosieve uitspraken die Britney Spears woensdag deed tijdens de rechtszaak tegen haar vader Jamie, heeft de zangeres nu gereageerd via Instagram. Ze postte een spreuk: “Als je wilt dat je kinderen intelligent worden, lees ze dan sprookjes voor. Als je wilt dat ze nóg intelligenter worden, lees ze dan nóg meer sprookjes voor.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bij de foto schreef Britney: “Ik wil jullie een geheimpje vertellen. Volgens mij willen we als mens allemaal in een sprookjeswereld leven en als je naar mijn eerdere posts kijkt, dan lijkt mijn leven behoorlijk goed en dat is iets waar we uiteindelijk allemaal naar streven. Als mijn moeder vroeger een rotdag had, deed ze naar haar kinderen toe deed ze altijd of alles in orde was, om ons te beschermen,” aldus Britney.

Ze vervolgt: “De reden dat ik dit schrijf, is omdat ik mensen ervan wil overtuigen dat mijn leven allesbehalve perfect is. En als jullie het nieuws deze week een beetje gevolgd hebben, kunnen jullie die conclusie zelf ook wel trekken. Ik wil mijn excuses aanbieden voor het feit dat ik twee jaar lang heb gedaan alsof er niks aan de hand met me was en alles prima ging. Ik deed dat om mijn trots te behouden en ik me schaamde ook om te delen wat er zich daadwerkelijk afspeelde. En eerlijk gezegd: op Instagram maakt iedereen zijn of haar leven altijd een beetje mooier dan dat het werkelijk is?”.

“Hoe gek het ook klinkt: Instagram heeft mij wel door deze tijd heen geholpen. Op die plek kon ik dingen van mezelf delen en kreeg ik het gevoel dat ik ertoe deed, ondanks alle ellende waar ik doorheen ging. En daarom heb ik besloten om meer sprookjes te gaan lezen.”

Spears kreeg na haar optreden in de virtuele rechtbank enorm veel bijval vanuit de hele wereld. De popster werd geprezen om haar moed om zich uit te spreken, met alle ogen van de wereld op haar gericht.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD